O blogu


Za sve informacije, dodtana pitanja, dozvole, sugestije i pozive za saradnju možete mi postlati e-mail ili na fb stranici .

Blog je nastao iz hobija, želje da podelim moje iskustvo i da imam uvid u sve proizvode koje sam koristila.1. Materijal(slike,tekstovi) na mom blogu su moj rad ukoliko nije drugačije naglašeno. Svako korišćenje mojih tekstova i slika je zabranjeno bez moje dozvole i navođenja izvora! Ostalo biće prijavljano!

2. Sve proizvode koje predstavljam na blogu kupljeni su ličnim novcem, ukoliko nije dobijeno kao besplatan primerak(što je naglšeno). Svaka recenzija je rađena objektivno i iskreno, gde je naglašeno moje lično mišljenje, a ne tuđe!

3. Svi moji radovi su orginalni, ne redizajnirani. Ukoliko budu, naglešeno je u tekstu. Takođe ukoliko na svom sajtu/blogu/fb stranici/... budete predstavljali neki moj redizajnirani rad, obavezno navedite izvor!

4. Komentari na mom blogu mogu biti i anonimni. Molim vas da moju odluku da svi vi možete komentarisati poštujete i da ne stavljate uvredljive, vulgarne i druge nekulturne komentare, jer trošite džabe vreme- biće obrisani!

5.Otvorena sam na saradnje i sa drugim blogerkama, sajtovima i proizvođačima. Svi koji žele da ostvare saradnju sa mnom mogu me kontaktirati preko gore navedenih adresa.
    5.1. Napomena za proizvođače:Kada radim recenzije radim iskreno i objektivno. Iznosim moje mišljenje,tako da nemojte očekivati da ću hvaliti vaš proizvod ukoliko je moje iskustvo loše,ali naravno ukoliko me se sviđa to ću i napisati!


No comments:

Post a comment